''Ανθρωποι-έμπνευση"!

Θεωρητικά όλοι οι άνθρωποι έχουν μια ιστορία να διηγηθούν.. Μια ιστορία που μπορεί να γίνει βιβλίο! Ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι όμως που είναι ''έμπνευση" , έτσι απλά επειδή υπάρχουν; Χωρίς καν να ανοίξουν το στόμα τους και να διηγηθούν την ιστορία τους;
Είναι οι άνθρωποι με πάθος! Είναι αυτοί που αρπάζουν την ζωή από τα μαλλιά και τη διαμορφώνουν όπως θέλουν! Που δακρύζουν από ευτυχία και γελούν στις δυσκολίες. Που δεν είναι προβλέψιμοι, γιατί ζουν στο έπακρο την κάθε στιγμή έξω από φόρμες και στερεότυπα. Και γιατί δεν στέκονται στις ετικέτες που τους επιβάλει η κοινωνία αλλά φτιάχνουν δικές τους... Είναι οι άνθρωποι αυτοί που δε θα πουν ποτέ ''έχασα" αλλά ''πέρασα καλά", γιατί όντως περνούν καλά έτσι από πεποίθηση! Είναι εκείνοι που είναι ειλικρινείς χωρίς να προσβάλουν, ευγενικοί χωρίς να παρακολακεύουν , και χαρισματικοί χωρίς να "ψωνίζονται". Που έχουν τρέλα και γοητεία και μια ειλικρινή αγάπη για τους γύρω τους. Που αναζητούν πάντα την αλήθεια, και πορεύονται μ'αυτή. Είναι οι άνθρωποι που ζουν και υπάρχουν, κυριολεκτικά από απόφαση και όχι κατά τύχη!
  Υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι που μπορούν να μας εμπνεύσουν να γράψουμε ένα βιβλίο για τη ζωή τους.... Οι "άνθρωποι-έμπνευση" όμως είναι οι ίδιοι ένα βιβλίο ανοιχτό και εμπνέουν τη δική μας ζωή!!


SHARE

Βάσια Ακαρέπη

  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου