Βρες τί είναι αυτό που αξίζει και κράτησε το..

Καλησπέρα φίλοι μου...


Δεν είναι λίγες οι φορές που λυγίζουμε και απογοητευόμαστε. Δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνουμε σχεδόν στην απελπισία. Κοιτάζουμε γύρω μας και τα βλέπουμε όλα μαύρα. Κολλημένα στην λάσπη. Σαν να μην κινείται τίποτα προς θετική κατεύθυνση... Όλοι μας το έχουμε νιώσει.. Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι.
 Τα αίτια είναι πολλά. Από τις αναποδιές τις καθημερινότητας, έως εσωτερικές μας βαθύτερες διεργασίες! Δεν θα σταθούμε τώρα στα αίτια που προκαλούν αυτά τα συναισθήματα. Σημασία έχει να βρίσκουμε τις σχεδίες που θα μας κρατούν στην επιφάνεια ακόμη κι όταν όλα γύρω μας φουρτουνιάζουν.
Και ποιες είναι αυτές οι σχεδίες;
Είναι όλα αυτά τα οποία αδιαμφισβήτητα αξίζουν της προσοχής μας. Οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, τα παιδιά μας, τα κατοικίδιά μας, οι φίλοι μας, όλα όσα αγαπάμε και βρίσκονται εκεί , πάντα δίπλα μας για να μας υποστηρίζουν και να τα υποστηρίζουμε.
Γιατί ακόμη και στην καταχνιά, όλο και κάποιο φωτεινό σώμα θα ξεπροβάλει για να μας υπενθυμίζει ότι το σκοτάδι είναι προσωρινό.
Ακόμη και τις στιγμές που όλα μοιάζουν μάταια και αδιάφορα, ή ακόμα και απελπιστικά αποτυχημένα, κάπου γύρω μας θα υπάρχει η ελπίδα, η αγάπη και η αφοσίωση. Αυτό που τελικά αξίζει πραγματικά.
Σε αυτό στρέφουμε την προσοχή μας..
Κι όλα θα φτιάξουν!

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.SHARE

Βάσια Ακαρέπη

  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου