Ποιος είναι αυτός ο τύπος;

Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο μου "Πάνθηρας Μαυρόγατος" τον γνωρίζετε.


Είναι ένας τύπος μυστήριος, με δική του λογική για να βλέπει τα πράγματα γύρω του. Είναι περιπετειώδης, ζωηρός, ζημιάρης και απαιτητικός. Είναι κακομαθημένος! Δεν τον κακόμαθα εγώ (καλά, ίσως να το έκανα λιγουλάκι) , ήταν από τη φύση του κακομαθημένος. Μπήκε μέσα στο σπίτι μου και στη ζωή μου και έθεσε- με το καλημέρα σας- τους δικούς του κανόνες. Και αν δεν υπακούμε όλοι στους δικούς του κανόνες, αλίμονό μας! Μας γυρίζει την πλάτη κι ούτε να μας δει δεν θέλει. Πώς; Αν είναι αλαζόνας; Ε, ναι είναι λίγο... Να, όσο πατάει η γάτα. Η Εύα δηλαδή που πατάει ανάλαφρα γιατί τα δικά του βήματα ακούγονται σαν ποδοβολητό αλόγου. Ε, ζυγίζει και κάτι παραπάνω εδώ που τα λέμε, όμως δεν είναι παχύς. Ίσα ίσα που είναι στιλάτος και καλλίγραμμος. Απλώς είναι βαρυκόκαλος ο χρυσός μου (και βαρύ πεπόνι ενίοτε!). 

Που να δείτε όταν τον παρακαλάμε για ένα χάδι. Μας κοιτάζει με το μπλαζέ του ύφος και σκέφτεται για λίγο αν θα καταδεχθεί να μας αφήσει να τον χαϊδέψουμε. Όταν τελικά μας το επιτρέπει, αμέσως μετά κάνει μπάνιο, λες και τον λερώσαμε. Όμως όταν εκείνος θέλει χάδια γίνεται άλλος "άνθρωπος"... (ε, όχι κι άνθρωπος! Μπερδεύτηκες Βάσια)... Τέλος πάντων, μεταμορφώνεται. Μας πλησιάζει γουργουρίζοντας σαν γατάκι και τρίβει το κεφαλάκι του πάνω στο χέρι μας.... Ότι ώρα κι αν είναι. Ακόμη και μέσα στη νύχτα. Επειδή μπορεί!  Τώρα θα μου πείτε γιατί του επιτρέπω να μας φέρεται έτσι και γιατί τέλος πάντων δεν τον στέλνω από εκεί που ήρθε... 
Αχ φίλοι μου, αυτό δεν γίνεται! Διότι αυτός ο τύπος με τα μάτια τα μονίμως έκπληκτα , μας έχει μαγέψει! 

Δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει αλλά μας έχει κάνει να είμαστε όλοι στην υπηρεσία του, τόση είναι η επιρροή του επάνω μας. Εκείνος είναι ο αρχηγός του σπιτιού... Είναι ο μάγος! Ο πρίγκιπας! 

Ο ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΜΑΥΡΟΓΑΤΟΣ με το όνομα!... (και τη χάρη)Και ναι μπορεί εξωτερικά να είναι "απλώς" ένας γάτος όμως έχει προσωπικότητα τόσο έντονη που δεν γίνεται να την αγνοήσεις. Και να ήθελες δηλαδή , δεν σε αφήνει εκείνος! 

Ό,τι θέλει κάνει! 

Ήθελε να γίνει ήρωας βιβλίου, έγινε. 

Όμως δεν του έφτανε αυτό .... 

Ήθελε να έχει δικό του blog ... Το έχει.

Ήθελε να έχει δικό του acound στο twitter ...Το φτιάξαμε.

Ήθελε να έχει δικό του προφίλ στο instagram... Το απέκτησε.

Ήθελε να έχει δική του σελίδα στο facebook ... Έγινε κι αυτό. 

Τώρα τί άλλο θέλει; ...

Εκτός από την αγάπη μας, θέλει να με κάνει να ''στρωθώ'' και να τελειώσω το δεύτερο βιβλίο του....
Και δεν το θέλει απλώς, το απαιτεί! 
Για να δούμε, θα του το κάνω κι αυτό το χατήρι; 

Πάντως αν ακόμη απορείτε πώς καταφέρνει να κάνει πάντα το δικό του, μια επίσκεψη στις παραπάνω σελίδες θα σας κάνει να καταλάβετε.  

Επειδή είναι ακαταμάχητος, γοητευτικός, αξιαγάπητος και ...

Επειδή μπορεί! SHARE

Βάσια Ακαρέπη

  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. Το αγαπημένο μου βιβλίο : Πάνθηρας Μαυρόγατος.Επίσης,είναι ένας γάτος με μεγάλη πρωσοπηκότητα και πολύ έξυπνος.Και ξέρω πως το δεύτερο μέρος θα είναι ακόμη ποιο τέλειο !!! Αλλά είναι και γλυκούλης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή