Ποια είμαι;

Με λένε Βάσια Ακαρέπη
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1974 και από τότε ζω μόνιμα στον Κορυδαλλό.
Είμαι μητέρα ενός αγοριού και μανιώδης blogger..
Σπούδασα νηπιαγωγός και make up artist. Πως συνδυάζονται αυτά τα δυο μη με ρωτήσετε , πολλά πράγματα είναι αντιφατικά στη ζωή μου.. Γενικώς έχω μια δική μου οπτική για να βλέπω τη ζωή , έξω από φόρμες και στερεότυπα... Ο χώρος της αισθητικής τελικά με κέρδισε , ποτέ όμως ολοκληρωτικά. Έχω εργαστεί σε γαλλική εταιρεία καλλυντικών, σε γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων  για δέκα περίπου χρόνια, και παράλληλα σαν μακιγιέζ σε φωτογραφήσεις, σε θεατρικές ομάδες και σε νυφικά μακιγιάζ.
 Λατρεύω το διάβασμα και το γράψιμο... Αυτό μάλιστα τείνει να γίνει δεύτερή μου φύση τα τελευταία χρόνια, αφού εμφανίστηκε πιο έντονη από ποτέ η ανάγκη μου να εκφράζομαι μέσα από το γραπτό λόγο. Αυτή η ανάγκη είχε ως αποτέλεσμα και ένα βιβλίο  με τίτλο "Μια νύχτα που κράτησε χρόνια", που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ .
Όμως δεν σταματώ εκεί... Είμαι αποφασισμένη να πω πολλά και να γράψω ακόμα περισσότερα....
Αγαπώ πολύ τη ζωή, τους χαρούμενους ανθρώπους,  το θέατρο σαν μέσο έκφρασης (και ψυχοθεραπείας, γιατί όχι) και τον χορό σαν μέσο εκτόνωσης και άσκησης. Θεωρώ τη φιλία και την κοινωνικότητα απαραίτητα αγαθά, και την Αγάπη θεμέλιο λίθο για τη ζωή. Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξη και βλέπω πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων ακόμα και μέσα από τις αναποδιές της καθημερινότητας...
Πιστεύω ακράδαντα στον άνθρωπο στις δυνάμεις που έχει μέσα του , και στο μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής... Πιστεύω επίσης, πως κάθε μέρα που ξημερώνει είναι η πρώτη της υπόλοιπης ζωής μας και μπορούμε πάντα να κάνουμε μια νέα αρχή. Να ορίσουμε εκ νέου την πραγματικότητα μας... Φαντάζει ακατόρθωτο όμως δεν είναι.... Μια απόφαση χρειάζεται!

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια: